Qui som?

Amants de l’art per l’art, benvinguts a Barcelona en escena!

Si heu arribat fins aquí és perquè us han parlat de la nostra pàgina, perquè ens heu trobat a les xarxes socials, perquè sou am@nts del teatre (i sabeu que és un bon lloc per “llegir” sobre teatre amateur) o perquè el senyor Google us ha conduït gairebé sense adonar-vos.

Amb aquesta iniciativa volem obrir el teló per començar una nova aventura. Aquí podreu trobar tota l’actualitat sobre aquest món, amb notícies, cròniques, entrevistes i molt més, de la mà de tres estudiants de periodisme de la Universitat Pompeu Fabra.

Sigui com sigui, ens alegrem de que estigueu llegint-nos i esperem que hi torneu! Abans però, us fem un petit tastet sobre nosaltres:

 

whatsapp-image-2017-01-26-at-19-33-49

LAURA BARROSO CASTILLO

M’agraden les xarxes socials, el teatre, el periodisme i la Nutella, però això era fàcilment deduïble. I era d’esperar. Prefereixo comentar-vos que m’agrada parlar de gustos, d’olors, de paisatges inoblidables. De sentiments que posen la pell de gallina, de mirades que ens donaran tanta força com vegades les recordem. De complicitat il·limitada, d’amistats especials, d’abraçades poderoses. M’agrada pensar que no tenim límits, que cada dia aprenem alguna cosa nova i que el temps ho cura tot. Viatjar amunt i avall sense parar seria un pla de vida perfecte, però de moment he obert un mitjà de comunicació digital amb dues bones companyes.

Twitter_logo_bird_transparent_png.png       instagram_app_large_may2016_200       fb_icon_325x325


whatsapp-image-2017-01-26-at-19-31-34

ANDREA BLÁZQUEZ GÓMEZ

La meva gran passió és escriure, ja sigui per explicar què passa com per donar veu a tot allò que s’intenta silenciar, a totes les arts i la cultura que fan que el món sigui una mica menys gris, a tots aquells que s’han quedat sense forces per cridar i reivindicar-se. Als meus sentiments més honestos i, fins i tot, als meus fantasmes més obscurs. Suposo que, per tot això, aspiro a poder introduir-me en un àmbit tant inexplorat pels mitjans com és el del teatre amateur. I que serveixi per ampliar les mires dels que ja el segueixen i per obrir-li les portes a aquells que el desconeixen.

Twitter_logo_bird_transparent_png.png instagram_app_large_may2016_200 fb_icon_325x325


whatsapp-image-2017-01-26-at-19-31-33

MARINA BALLESTER SÁNCHEZ

Vaig néixer un 16 de març per aquelles èpoques on la calor ja s’olora i tal com vaig arribar al món m’agradava tocar-ho tot. Sempre em preguntava perquè les coses eren com eren i suposo que per això he acabat fent periodisme, perquè m’agrada investigar, saber, conèixer, preguntar i sobretot parlar. La cultura és la meva zona de confort i el teatre és un dels meus àmbits preferits. Sempre m’han agradat les històries. Ara, amb gairebé 20 primaveres al darrere, inicio aquesta nova etapa amb dues grans companyes periodistes on amb elles ens podrem endinsar en allò que m’agrada i, al cap i a la fi, em fa feliç.  

Twitter_logo_bird_transparent_png.png    instagram_app_large_may2016_200    fb_icon_325x325

Anuncios