La lluita per la pau d’ “El Centre”

LAURA BARROSO || “El Centre”,  El Centre Moral i Instructiu de Gràcia, torna aquest divendres als escenaris amb l’estrena de ‘Lisístrata’, una obra que pertany al Grup Jove de l’entitat i que es podrà gaudir fins diumenge a la sala del propi Centre.

Els joves han estat dirigits per Mercè de Haro i David Gallach, i la seva obra s’ambienta en l’antiga Grècia. ‘Lisístrata’ és una comèdia escrita per Aristòfanes que fou estrenada l’any 411 a.C. a Atenes. Tracta la lluita de les dones per acabar amb la Guerra del Peloponès gràcies al personatge de Lisístrata, una dona que ha convençut la resta de gregues d’iniciar una vaga de sexe per forçar els homes a negociar la pau. Aquesta guerra esdevindrà una batalla entre sexes de la mateixa manera que, amb els anys, ‘Lisístrata’ ha esdevingut un símbol d’esforç organitzat i pacífic per la pau.

Tal i com comenta a la seva pàgina, El Centre ha fet una adaptació on “les dones es posen d’acord per aconseguir que els seus marits deixin les armes a terra”. Per descobrir quins seran els seus mètodes i viatjar enrere en el temps i les societats, podeu gaudir del seu teatre tant divendres com dissabte a les 22:00 i diumenge a les 18:00. Les entrades es poden comprar tant a la finestreta del Centre com trucant al seu número de telèfon (93 218 19 64).

lisístrata
Cartell promocional de l’obra (Font: Mercè de Haro)
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s