Els Premis de la Crítica 2017 ja tenen guanyadors

El despertar de la primavera guanya dos premis

Aquesta pasada nit s’ha celebrat a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona la XIX edició dels Premis de la Crítica. Els guardons reconeixen l’excel·lència dels professionals i produccions catalanes de les arts escèniques que durant aquest any passat hagin sigut valorats per la crítica. El jurat dels premis està format per diferents professionals del món del teatre amb una bona formació en aquest camp.

El despertar de la primavera havia estat seleccionat a tres categories de les quals ha aconseguit dues: millor musical revelació i millor musical per a joves. Scaramoushe tampoc s’ha quedat enrere, doncs també s’ha emportat dos guardons, una al millor musical i la segona al millor vestuari. Davant la Jubilació ha guanyat en la categoria d’Espectacle. Infàmia ha rebut el premi al text més destacat i en la categoria de dramatúrgia/adaptació ha quedat premiat El Professor Bernhardi.

Un cop acabada l’entrega de premis, que coincidia amb el Dia Internacional del Teatre, la vetllada acabada amb un reconeixement a la feina de tots aquests professionals artístics del món teatral.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s