Abraxas Teatre concursa per segon cap de setmana consecutiu

LAURA BARROSO || Casa de nines, l’obra que Abraxas Teatre va presentar el passat diumenge a Canet de Mar i que és dirigida per Jordi Calvo, estarà aquest diumenge a Terrassa. Aquest cap de setmana els martinencs es traslladen fins el Vallès Occidental per participar al XLIIIè Premi Ciutat de Terrassa de Teatre, organitzat pel Casal de Sant Pere.

Henrik Ibsen va escriure l’obra original l’any 1879. El noruec va fer d’ella la primera de les seves obres dramàtiques en triomfar, i posteriorment va ser considerada pels crítics com la primera obra teatral feminista. Per als actors i actrius del Foment Martinenc,  aquesta obra també és clau. Van estrenar-la l’abril de 2016 però ja és la segona vegada que la presenten a un concurs. En ella hi apareixen set actors i actrius més un violinista.

El Casal de Sant Pere ha organitzat aquest any el concurs Premi Ciutat de Terrassa de Teatre per 43a vegada, i la primera edició va tenir lloc l’any 1966. Se celebra a les seves pròpies instal·lacions, la Sala Crespí, amb una capacitat per 346 espectadors. El grup Abraxas Teatre és el 5è en participar dins un total de dotze grups que allargaran el concurs fins el nou d’abril.

abraxas
Maquillatge i pentinats abans de l’obra (Foto: Barcelona en escena)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s